Organizacja uroczystości rodzinnych

Planują Państwo przygotowanie uroczystości rodzinnej? Z chęcią Wam w tym pomożemy! Specjalizujemy się w organizowaniu imprez okolicznościowych. Zapraszamy do naszej sali bankietowej we Włocławku, znajdującej się w przytulnym hoteliku znajdującym się w otoczeniu zacisznego lasu.

Zapewniamy pełen wystrój sali, smaczne jedzenie, a także miłą profesjonalną obsługę kelnerską. Jeżeli potrzebują Państwo oprawy muzycznej podczas organizowanego przyjęcia, z chęcią doradzimy w kwestii wyboru zespołu muzycznego lub DJ-a.

W skład naszej oferty wchodzi:

  • organizacja chrzcin,
  • organizacja wesel,
  • organizacja komunii,
  • organizacja urodzin i imienin,
  • organizacja jubileuszy,
  • organizacja styp.

Menu na uroczystości rodzinne

Słyniemy z bogatego menu, z którego z pewnością wybiorą Państwo potrawy na swoją uroczystość rodzinną. Podstawowa oferta znajduje się poniżej, jednak na specjalne zamówienie przygotowujemy też m.in.: pieczone prosię czy wiejski bufet ze swojskim jadłem.

Przygotowujemy dla Państwa wystój sali, smaczne jedzenie, miłą i profesjonalną obsługę kelnerską. Na życzenie klienta polecimy zespól muzyczny lub DJ-a, który zajmie się oprawą muzyczną. Naszym Gościom polecamy najlepsze potrawy do wyboru z bogatego menu. Dodatkowo oferujemy dania na zamówienie np.: pieczone prosię, wiejski bufet ze swojskim jadłem.  W zacisznym, letnim ogródku, w otoczeniu  lasu, zieleni i kwiatów nasi Goście, pragnący chwili wytchnienia, mogą odpocząć i nabrać sił do dalszej zabawy.  Wesela i organizacja Imprez okolicznościowych to nasza specjalność, która sprawia nam ogromną przyjemność.

OBIAD
  1. rosół z makaronem,
  2. schab zawijany w sosie mięsnym,
  3. kotlet de volaille,
  4. kotlet szwajcarski,
  5. pulpeciki w sosie pieczarkowym,
  6. golonka w piwie na kapuście zasmażanej,
  7. karczek w sosie pieczeniowym lub żurawinowym.
DODATKI
  1. ziemniaki,
  2. frytki,
  3. kluski ślaskie,
  4. bukiet surówek.
KOLACJA
  1. barszczyk czerwony z pasztecikiem,
  2. pałeczki pieczone + gotowane warzywa w ziołach,
  3. kotlet mielony zawijany boczkiem,
  4. ziemniaczki pieczone w ziołach,
  5. befstrogonov z kluseczkami kładzionymi.
ZAKASKI ZIMNE
  1. galantyna z drobiu / szynka w chrzanie / roladki z szynki,
  2. śledź w pierzynce,
  3. półmisek szwedzki / sałatka jarzynowa, wędlina, kabanosy,
  4. sałatka wiosenna z serem feta,
  5. kawa,herbata.

Przygotowujemy też kolorowe mini kanapeczki.